Ons Kerst Cadeau

Allereerst, voor iedereen een ontzettend vrolijk kerstfeest! Het spijt me dat ik dit jaar niet de kans heb gehad om kerstkaartjes te maken en te sturen en ik hoop dat we volgend jaar wel eenΒ  paar kunnen versturen! Vervolgens, aan ieder en elk persoon, ENORM bedankt voor jullie goede wensen, gebeden en gedachten! Ze worden heel erg op prijs gesteld en jullie reacties, berichtjes en emails hebben me een stuk sterker gemaakt om door deze zware tijden te vechten!

Nu ik dat gezegd heb, Julia maakt het geweldig! Ze is van de zuurstof, krijgt bijna geen medicijnen meer (alleen een beetje Paracetamol), alle buisjes zijn verwijderd en wordt alleen nog zo nu en dan gecontroleerd! Ze eet goed en steeds meer, van de eerdere 10ml naar 20ml, 30ml, 50ml en nu al helemaal naar 60ml per voeding. Ze wordt ook al met de fles gevoerd en vandaag heeft Rehana geprobeerd om haar direct aan de borst te voeden! Ze is een echt vechtertje, een echte Stoelwinder, ook al hebben de zusters gezegd dat haar laatste deel van haar naam precies past “Winder” of “Whiner” (zeurder) is vrij passend, aangezien ze graag mag zeuren πŸ˜› Ja, moet ook een deel van mijn genen zijn πŸ˜› Hopelijk mag ze morgen al naar de kinderafdeling! Zeker een fantastisch Kerst-cadeau voor ons!

Rehana had besloten om mij te verrassen met mijn eigen Kerst cadeautje: Een spik-splinternieuwe iPod Touch 32GB! Gekke vrouw die ik heb! Ze had het echt niet hoeven doen, maar ik vindt het nog steeds erggg mooi natuurlijk πŸ˜‰ Heel erg bedankt lieve schat, en ik ben er zeker van om hem te showen op elke kans die ik krijg! Trouwens, jij mag hem ook wel gebruiken bekijken op een afstandje wanneer je maar wil zo nu en dan als ik hem niet gebruik, ok? πŸ˜› *knuffels* Bedankt!

Nogmaals, een hele FIJNE KERST aan iedereen en meer nieuws binnenkort!