Even een snel berichtje om te kijken of de integratie met Hyves goed werkt. Via deze manier zal ik mijn best doen om wat vaker een berichtje achter te laten op Hyves, door mijn blog met Hyves en Facebook te integreren. Dus bij deze:

Alles gaat hier goed en ik ben weer druk in de weer om nieuwe fotos van ons klein wondertje te uploaden naar mijn Flickr account. Julia maakt het goed en groeit als kool 🙂 Haar hartje doet het ook goed, alleen zijn de dokters toch bezorgd over de vernauwing die verder heeft plaatsgevonden in haar Aorta. Daarom willen ze haar een operatie laten ondergaan op 22 December 2008. Het wordt (of is) allemaal erg spannend en eng, maar we moeten de hoop op het positieve houden. Onze zorgen of angsten maken de operatie niet beter of slechter, dus gewoon even afwachten en kijken hoe alles verloopt. Via deze weg houdt ik iedereen op de hoogte.

Oh, en vergeet niet even een reactie, berichtje of commentaar achter te laten, want daar doe ik het voor! Zolang iedereen blijft reageren, blijf ik schrijven 🙂 En hopelijk na een betere nachtrust ook wat beter en netter dan dit berichtje 🙂 Dus: Tot Snel!